סובלת מברונכיטיס בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/02/2019 | 13:15 | מאת: רעות

שלום. אני בהריוו שבוע 25. עם ברונכיט כבר למעלה משלושה שבועות. הרופא משפחה המליץ על מוקסיפן למרות שהריאות נקיות ואמר שכנראה זה ויראלי. 1. האם ברונכיט יכול להזיק לעובר( אין חום.. רק חום נמוך 35.9) 2. האם כדאי לקחת את המוקסיפן?

17/02/2019 | 19:51 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

משאלתך קשה להבין לצורך מה ניתן המוקסיפן אם יש חשד לזיהום ויראלי, שכן מוקסיפן הינה אנטיביוטיקה - כלומר נגד חיידקים. שיעול כשלעצמו אינו מזיק לעובר. במידה ויש חום מעל 38.0 או קוצר נשימה יש לגשת לבדיקת רופא. תרגישי טוב

מנהלי פורום הריון ולידה