שבוע 5 פרוגסטרון ירד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/02/2019 | 11:54 | מאת: ענת

היי בטא לפני שבוע, 353 והיום 2105... האם זה תקין? פרוגסטרון לפני שבוע 74 והיום 40...עשו us וראו בינתיים שק הריון בגודל 5 מ"מ... האם הירידה של הפרוגסטרון אומרת משהו על ההריון? האם עליית הבטא תקינה? עברתי בעבר הפלה ומאז מאד חוששת.. תודה רבה

12/02/2019 | 08:58 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

אני מבינה את החשש אך קחי נשימה עמוקה וחכי בסבלנות. בטא של 2105 ושק הריון ברחם זה מצוין. בצעי אולטרהסאונד נוסף בעוד כ10 ימים ותישארי אופטימית בהצלחה

17/02/2019 | 17:22 | מאת: ענת

היי תודה רבה על התשובה.. היום עשיתי us.. בדיוק שבוע עבר.. שק הריון נצפה בגודל 12 מ"מ.. אך לא ברור האם יש בפנים משהו... טכנית לא ראתה.. רופא אחד אמר אולי יש שק חלמון... לפי החישוב שלי אני בשבוע 6+3..אבל גדול השק אמרה מתאים לשבוע 5+3...אבל שבוע שעבר השק היה 5 מ"מ ואמרו שמתאים לשבוע 5+2...אז אם השק עלה ל12.. איך זה מתאים לאותו שבוע? האם יש סיכוי עוד להריון? תודה רבה

17/02/2019 | 20:03 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

התיאור שלך פחות מתאים למהלך של הריון תקין, אך הייתי מחכה שבוע נוסף לפני קבלת החלטה.. לפעמים הטבע מפתיע אותנו והריון הוא תקין למרות שאינו מתאים לכל הכללים בתחילתו..

17/02/2019 | 21:49 | מאת: ענת

תודה רבה...

מנהלי פורום הריון ולידה