הריןן בסיכון ואוננות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/02/2019 | 15:44 | מאת: יעל

אני מצטערת על השאלה המביכה. אני בהריון בסיכון עקב קיצור צוואר הרחם בעקבות פעילות רחמית ולידה מוקדמת פעם קודמת. איננו מקיימים יחסי מין לאור הסיכון אך האם זה בסדר ליהנות בדרכים אחרות או שזה גם עשוי להוביל לצירי לידה. אני ממש מפחדת לפגוע בהריון ולהפיל ומצד שני מאד קשה ללא.. אם יש ברירה אחרת אודה להתייחסותכם, תודה וסליחה על השאלה

12/02/2019 | 08:49 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

הבעיה העיקרית בקיום יחסי מין היא הזרע של הגבר המכיל חומרים אשר עלולים להוביל לצירים. לא אמורה להיות מניעה מאוננות

מנהלי פורום הריון ולידה