שבוע 7+5 ללא עובר וללא דופק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/02/2019 | 12:13 | מאת: נינוש

היי, הריון חמישי ,הייתי באולטראסונד ראשון. רופא עדכן כי לא נצפה עובר ולא דופק. אמר לחזור עוד שבוע. לא ישנה כבר שבוע, לא עוזבת אותי המחשבה... האם הגיוני לא לראות עובר בשבוע כזה? ממש חוששת מחזור אחרון 11/12/18 מחזור קודם 21/11/18 מחזור קודם29/10/18

08/02/2019 | 20:32 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

בשבוע 7 אנו אכן מצפים לראות עובר עם דופק, אך מכיוון שהוסת האחרונה אינה מעידה באופן וודאי על מועד הביוץ יש לחזור על סונר כעבור שבוע טרם החלטה על תקינות ההריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה