דימומים קלים והפרשות חומות שבוע החמישי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/02/2019 | 19:42 | מאת: גאיה

לפני יומיים פניתי למיון בשל דימום קל, הרופא טען שלא ידוע על הריון תקין מכיוון שנצפה שק הריון ושק חלמון ללא קוטב עוברי. לאחר יום הופיע שוב דימום קל רק בניגוב וניפסק לאחר עשר דק. למחרת היו הפרשות חומות רק בניגוב. אין לי כאבים רק חוסר נוחות קטנה בבטן התחתונה האם זה מעיד על הריון לא תקין או שרוב הסיכויים שההריון צעיר מידי? חשוב לי לציין שהמחזןר האחרון הגיע לאחר 35 ימים וככל הנראה הביוץ היה ביום ה17-18 למחזור

04/02/2019 | 19:17 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

לא ברור לגמרי מהנתונים שלך, מה גודל השק למשל... בכל מקרה בדיקת אולטרסאונד נוספת בעוד שבוע תפתור את התעלומה

05/02/2019 | 09:51 | מאת: גאיה

אתמול הייתי בבדיקה US נאמר לי שהגודל של השק תואם לשבוע שאני נמצאת בו (לא נאמר גודל מדויק). התבקשתי להגיע שבוע הבא לבדיקת דופק. הדימומים עדיין ממשיכים, הדם חום ישן ועם קצת קרישים (סליחה על התיאור) . דבר זה מעיד על חוסר תקינות בהריון בדרך כלל ? או שזה לגיטמי לתחילת הריון (שבוע 6)?

מנהלי פורום הריון ולידה