כאבים בבטן עליונה וליד הטבור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/02/2019 | 15:21 | מאת: רוני

שלום, אני בשבוע 5 פלוס 2. אני חשה כאבים בבטן עליונה חדים כמו דקירות. בנוסף יש לי כאבים בצד שמאל ליד הטבור בערך 4 סמ וגם 11 סמ מהטבור גם כאבים לא נעימים כמו לחץ. בנוסף מתחילת ההריון יש לי הפרשות לבנות אבל היום היתה להן נטייה כהה יותר מעט (לא חום וגם לא צהוב ואי אפשר להגיד שזה דימום) מימה כל אלו יכולים לנבוע? תודה

01/02/2019 | 19:14 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

הרחם בשבוע 5 עדיין נמצא באגן ולכן אינו יכול לגרום לכאבים סמוך לטבור או בבטן עליונה. אם הכאבים משמעותיים- גשי לבדיקת רופא משפחה. לגבי ההפרשות הוגינליות- נשמע כמו הפרשות תקינות בהריון.

מנהלי פורום הריון ולידה