כרית חימום בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/12/2018 | 21:29 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני מטופלת ivf היום התבשרתי שההחזרה תפסה ושיש הריון. אני יודעת שאומרים שאסור להכנס לאמבט חם בזמן הריון, אני לא מבינה למה.. אני תוהה אם מקלחת חמה מאוד מאוד מותרת - אני רגילה בחורף למקלחות לוהטות ואילו בקיץ להיפך.. האם בקבוק מים חמים מותר באיזור רגליים/גב/בטן מאוד קשה לי להתחמם

17/12/2018 | 17:26 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

טמפרטורה גבוהה עלולה לגרום למומים או בעיות אחרות בשלב היווצרות איברי העובר (כלומר החודשים הראשונים להריון). הדליקי חימום בבית או לבשי בגדים חמים אך המנעי מאמבטיות חמות בשלב זה. כרית חימום על הרגליים אינה מסוכנת

מנהלי פורום הריון ולידה