גרביים אלסטיים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/12/2018 | 08:13 | מאת: אורית

שלום לכם קיבלתי הפנייה לרכוש גרביים אלסטיים בהריון..זה גרביים כוללהבטן...מדדתי את זה היום על הבטן...וזה בסדר מבחינת המידה..החשש שלי שזה מהודק על הבטן..האם גרמתי נזק במדידה? האם אפשר לשים את זה כך על הבטן למרותשזה מהודק? דברנוסף הלכתי כמה שעות עם זה אבל קיפלתי את החלק של הבטן עד לקו התחתון מתחת לבטן...ככה זה בסדר לי השאלה אם אפשר ללכתעם זה ככה קבוע? לקפל את החלק של הבטן עדלקו התחתון מתחת לבטן..זה לא פוגע בעובר ככה ללכת כל יום כל היום?

09/12/2018 | 08:38 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

אין מניעה לשים גרביונים/ גרביים אלסטיות בהריון. מדידת גרביים אלסטיות על הבטן אינה פוגעת בעובר. כל עוד את מרגישה בטוב והגרביים לא לוחצים לך על הבטן וגורמים לכאב- אין בעיה. בהצלחה

10/12/2018 | 07:45 | מאת: אורית

תודה על התשובה.. אתמול שמתי אותם וקיפלתי את החלק של הבטן עד לקו התחתון...והלכתי איתם כמה שעות טובות...וגם ישבתי איתם...הרגיש לי בישיבה לחץ על הבטן התחתונה...למרות שהגרביון היה מקופל מתחת לבטן והגיע עד לקו התחתון...אולי זה לחץ רגיל של הבטן בייחוד בישיבה?..בכל מקרה היום שמתי אותם..ולא קיפלתי... אבל הורדתי שוב את הגרביונים עד לקו התחתון...מקווה שאני לא עושה נזק...ולא פוגעתחלילה בעובר...מרגישה תנועות עובר רגיל...אשמח להרגעה...

מנהלי פורום הריון ולידה