לגבי תוצאות בדיקת cmv

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/10/2018 | 11:05 | מאת: גילת

שאלת cmv- אשמח אם אחד המומחים יוכל לענות. אני בעלת cmv igg שלילי (לא היתה הדבקה ). בבדיקה האחרונה בשבוע 31 התקבלו התוצאות הבאות: cmv igg - שלילי cmv igm - חיובי חלש cmv igm additional assay - שלילי האם זה אומר שיש סיכון להדבקה או שה additional assay שולל אותה? מה עלי לעשות? תודה

21/10/2018 | 23:23 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

צריך לחזור על הבדיקה, יכול להיות שיש הדבקה בוירוס דומה למשל EBV-זה שעושה מחלת הנשיקה והוא חסר משמעות לעובר. בכל מקרה לחזור על הבדיקה וללכת למומחה למחלות זיהומיות עם התוצאות

מנהלי פורום הריון ולידה