שימוש במסכה בשבוע 13

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/08/2018 | 16:46 | מאת: פוחדת

אני בחרדה קשה. השתמשתי במסיכה בשבוע 13 ובדיעבד עברתי על רשימת המרכיבים שחלקם עלולים להטיל מום בעובר. איך ממשיכים? מצ"ב רשימת המרכיבWater, Bentonite, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Magnesium Aluminum Silicate, Kaolin, Calcium Carbonate, Squalane, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Methyl Gluceth-20, Montmorillonite, Niacinamide, Xanthan Gum, Verbascum Thapsus Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Sapindus Mukurossi Peel Extract, Verbascum Thapsus Extract, Plankton Extract, Boswellia Carterli Oil, Commiphora Myrrha Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Powder, Panthenol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Ascorbyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Urea, Yeast Amino Acids, Betaine, Dipotassium Glycyrrhizate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Disodium Edta, Inositol, Taurine, Trehalose, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Fragrance, Titanium Dioxide (Ci 77891)ים:

24/08/2018 | 09:17 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

זו רשימת חומרים מרשימה בהחלט... לא נראה לי שגרמת נזק, בואי ניכנס לפרופורציה, אם את ממש ממש רוצה לקבל מידע על כל אחד מהחומרים את יכולה לפנות לאחד המרכזים הטרטוגניים והם יעשו בדיקה לגבי מידע עדכני

מנהלי פורום הריון ולידה