ירידת מי שפיר שבוע 19

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/08/2018 | 16:05 | מאת: ירידת מים ומיעוט מי שפיר שבוע19

לפני שבוע וחצי עברתי דיקור מי שפיר.24 שעות לאחר הבדיקה היו לי הפרשות חומות .פניתי למיון אמרו שהכל תקין ושיחררו הביתה .אחרי שבוע הפרשות הפכו דימום מסיבי והבדיקה יצאה תקינה ונמצא המטומה בגודל 3 .אחרי 5 ימים באישפוז נמצא כי יש לי ירידית מים .האם יש סיכוי להריון תקין ?

15/08/2018 | 23:20 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רב אם מדובר בירידת מים מאובחנת בשבוע 19, כלומר טרם גבול החיות ההתייחסות להריון היא בהתאם. הצוות המטפל בבית החולים יציב בפנייך את האפשרויות בהתאם לממצאים האובייקטיבים בבדיקה

מנהלי פורום הריון ולידה