נטילת תרופות בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/08/2018 | 09:43 | מאת: הילה

שלום, גיליתי השבוע שאני בהריון- ממש שבוע 4. בחודש האחרון לאור התקררות וכאבי גב, נטלתי כמה כדורי אדוויל, 3 כדורי וולטרן, במינון הנמוך ללא מרשם, וכן סירופ לשיעול- פרוטיאזין. כמובן שלא ידעתי שאני בהריון כשלקחתי את התרופות... האם זה מסוכן? ומצריך חלילה הפלה יזומה? יש לי תור לרופאה רק בעוד כמה שבועות על מנת לברר זאת. תודה מראש.

16/08/2018 | 14:16 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום הילה ממליצה להתייעץ עם מרכז טרטולוגי ועם הרופא המטפל בקשר למשמעות נטילת התרופות שציינת בתחילת הריון.

מנהלי פורום הריון ולידה