איחור במחזור למרות נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/08/2018 | 01:51 | מאת: נילי

שלום, אני נוטלת גלולות באופן קבוע מזה מספר שנים. בחודש האחרון קיימתי יחסי מין ומאז לא קיבלתי מחזור במועד שהייתי אמורה לקבל וכבר עברו יותר משבועיים מתאריך קבלת המחזור. אני נוטלת גלולות מסוג קלייר וחשוב לציין שאני כבר באמצע החפיסה שבאה אחרי המחזור (שלא הגיע הפעם). ביצעתי שתי בדיקות היריון ביתיות ושתיהן יצאו שליליות אך אני עדיין לחוצה וכמובן מבינה שתשובה וודאית אוכל לקבל אך ורק אם אעשה בדיקת דם. האם סוג הגלולות משנה? האם עצם העובדה שקיום היחסים הגיע אחרי תקופה שלא קיימתי יחסים משנה משהו? בבקשה אשמח לקבלת תשובה מהירה אני לחוצה מאוד.

11/08/2018 | 10:03 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

הי נילי אכן הדרך הטובה ביותר לדעת אם את בהריון הינה בדיקת הדם. סוג הגלולות אינו משנה אם מדובר בגלולות משולבות לעומת גלולות משולבות אחרות, גם עצם קיום היחסים לאחר תקופה ללא. ממליצה לבצע בדיקת דם להריון

מנהלי פורום הריון ולידה