האם זה הריון או לא??

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/08/2018 | 20:02 | מאת: עדי

שלום. ביצעתי בדיקות דם ביום ראשון לצורך בדיקות פוריות. הבדיקה היתה ביום ה23 לאחר המחזור האחרון (כפי שהרופא אמר לי..לבצע בין ה22-24 למחזור.) מיום ראשון היו לי כאביים בשדיים בעיקר באיזור הפטמות גם בעת נגיעה קלה..האיזור חם ומרגיש גדוש וכבד וממש כואב . מעולם לא היו לי כאבים כאלו קודם לכן לפני מחזור או בכלל. שתי המחזורים האחרונים שלי הקדימו ב4 5 ימים ובאחרון גם התעלפתי. לפי המחזור האחרון, מחר אני אמורה לקבל מחזור אבל בדרך כלל יש לי תופעות שאני מזהה שהפעם אין לי. בדיקת הפרוגסטרון שביצעתי הראתה :26.4. האם יש סיכוי שזה הריון? רופא הנשים שלי לא בארץ לכן מתייעצת. תודה!

08/08/2018 | 20:04 | מאת: עדי

הבדיקה שביצעתי יום ראשון הייתה הפרוגסטרון שהראתה 26.4 ועדיין יש כאבים עד היום בשדיים.

11/08/2018 | 09:26 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום עדי הדרך היחידה לדעת בוודאות אם מדובר בהריון היא לבצע בדיקת בטא hcg בדם. פני לרופא המטפל להפניה בהצלחה1

מנהלי פורום הריון ולידה