עיסוי פרינאום עם פטריה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/08/2018 | 13:43 | מאת: מיכאלה

שלום,אני סובלת מפטריה בהריון שלא עוברת עם שום טיפול. האם בעייתי לבצע עיסוי פרינאום כהכנה ללידה במצב כזה?

לקריאה נוספת והעמקה

היי מיכאלה פטריה לדנית אינה מהווה התוויית נגד ללידה וגינאלית או לעיסויי פרינאום. עם זאת, ייתכן שהמגע במקום יגביר את תחושת אי הנעימות והצריבה כתוצאה מהפטריה

מנהלי פורום הריון ולידה