תחילת הריון בסיכון הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/08/2018 | 19:51 | מאת: עדי

אני בתחילת שבוע 6 התחלתי הריון עם בטא , 817, וידאתי הכפלה לאחר יומיים ואכן הבטא הכפילה את עצמה ויצא 2400. בבדיקה הראשונה אצל הרופא נמצא שק הריון תוך רחמי אך הפרוגסטרון יצא נמוך ולכן נאמר לי על ידי הרופא שההריון בסיכון הפלה התחלנו טיפול בפרוגסטרון דרך הנרתיק ולאחר יומיים בדקתי ואכן הפרוגסטרון עלה מ24 ל34 אך הבטא לא הכפילה את עצמה והגיע ל3500. האם יש סיבה לדאגה שהבטא לא הכפילה את עצמה כפי שהיה צריך? להמשיך עם הכדורים כרגיל? אשמח לתשובה תודה

04/08/2018 | 11:32 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

יש לך רופא שמנחה אותך יקירתי...תעשי עוד בטא ומעקב אחר גודל השק, מהר מאוד יופיע עובר עם דופק אם הכל תקין. בהצלחה...

מנהלי פורום הריון ולידה