שליית פתח ודימום שפסק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/06/2018 | 13:59 | מאת: היה

שלום. אני בהריון עם עובר אחד לאחר לידות רגילות. היו לי דימומים בין שבועות 12-14+ שנפסקו עשיתי סקירה מוקדמת בשבוע 16+3 ונאמר לי שיש לי שליית פתח, אבל לא עם החלק המרכזי של השילייה. רציתי לדעת: 1. האם במצב של שיליית פתח, עם רקע של דימום שפסק, יש סיכוי שהשילייה תעלה, או שזה סימן וודאי שתישאר שיליית פתח? 2. בנוסף, מאיזה שבוע כבר אין שינוי במיקום השילייה? תודה רבה!

25/06/2018 | 22:55 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

אם זו אכן כמו שאני מבין שליית פתח מרגינלית=רק הקצה מגיע לצוואר אז יש סיכוי גבוה מאוד שהיא תעלה בהמשך, בערך באמצע שליש שלישי השיליה תופסת מיקום אז יש לך עוד הרבה זמן

מנהלי פורום הריון ולידה