עיכוב בהתפתחות העובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/06/2018 | 02:56 | מאת: אתי

שלום, אני בשבוע 11 להריון, עשיתי אולטרסאונד עובר צעיר בשבוע 7 להריון שקבע שהעובר בשבוע 6 , אתמול, עשיתי שוב אולטרסאונד שקבע כי הא=עובר לא מתפתח ולפי הגודל נמצא בשבוע 8 להריון בלבד. הרופא אמר שהעובר לא מתפתח למרות שהרחם כן גודל, הגדיר את זה כסוג של הפלה(לא קלטתי את השם המלא) ושלח אותי לגרידה... יש סיכוי שהעובר יכול להמשיך להתפתח למרות האטה שהתרחשה, ואם כן מה הסיכונים בכך... אציין כי בהריון הקודם, ההייתי במעקב גדילה באופן קבוע בגלל גודל בטן וראש קטנים לגיל ההריון. אשמח לתשובה מהירה, טרם ביצוע הגרידה תודה מראש אשמח לתגובה טרם ביצוע

25/06/2018 | 21:57 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

מה שהיה לך בהריון הקודם לא רלוונטי כרגע, לפי התיאור אכן נשמע כמו הריון לא תקין, סביר מאוד להניח שיתחיל דימום או שבשלב מסוים יפסיק הדופק, אם את מאוד רוצה את יכולה להמשיך לעקוב, לצערי עם פער כזה מה שציינתי סביר שיקרה

מנהלי פורום הריון ולידה