קומבס חיובי 1:16 לאחר זריקת אנטי D

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/06/2018 | 18:00 | מאת: שאלה

שלום אני בהריון רביעי, שבוע 12+5. RH שלילי. הבת הראשונה עם RH חיובי. קיבלתי אנטי די במהלך ההריון ולאחר הלידה. הבת השניה עם RH שלילי, וקיבלתי אנטי די במהלך ההריון בלבד. ההריון השלישי הסתיים בהפלה בשבוע 11. גם לאחר ההפלה קיבלתי אנטי די. כעת בהריון רביעי, היה דימום בשבוע 8 שלאחריו שוב קיבלתי את החיסון (מס' שעות לאחר הופעת הדימום) . בבדיקת קומבס לא ישיר בשבוע 11+3 התקבלה תשובה חיובית עם טיטר של 1:16. האם התוצאה קשורה לחיסון שנעשה כשלושה שבועות קודם לכן? האם זה תקין? למיטב הבנתי זו תוצאה דיי גבוהה... אשמח לדעת מה המשמעות של זה... תודה!

14/06/2018 | 23:28 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

צודקת בהחלט, בדרך כלל זה טיטר נמוך יותר ובינתיים לא נדע, צריך לחזור על הבדיקה, אם זה מהזריקה שקיבלת זה תוך כמה שבועות יירד

מנהלי פורום הריון ולידה