אספירין ובצקות ברגליים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/06/2018 | 10:10 | מאת: חן

שלום, אני בשליש השני להריון ,מטופלת באספירין 100 בגלל לחצי דם גבוהים בתחילת הריון . שאלותיי : 1- האם האספירין מזיק לעובר ? האם התועלת בלקיחתו עולה על הנזק? 2- האם האספירין מונע הופעת בצקות ברגליים או שהוא מחמיר אותם ? תודה, חן.

14/06/2018 | 23:35 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

כן לאספירין, זה מוגדר לפי מה שאני מבין מהתיאור כיתר לחץ דם כרוני ובהחלט שווה אספירין, משבוע 16 עד 36 אלא אם מופיעים דברים אחרים ומנחים אותך אחרת, בצקות? יכול להיות אבל הייתי תולה את האשמה בגורמים לשינויים בלחץ דם ופחות באספירין

מנהלי פורום הריון ולידה