שיליה קידמית נמוכה בשבוע צעיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/06/2018 | 16:32 | מאת: הריונית

שלום הייתי אתמול בבדיקה שגרתית אצל רופאת נשים. שבוע 15+4. הרופאה התחילה לומר שהשיליה נמוכה אבל היא עוד תעלה. אחר כך אמרה משהו על שלפוחית השתן ואז שאלה אותי האם יש לי צלקת מניתוח קיסרי קודם (אין לי). הרגשתי שהיא חותרת לכיוון מסויים אבל לא אומרת מהו. משיטוט באינטרנט ראיתי שאלו רמזים לשליה נעוצה למרות שאין צלקת... האם יש טעם לגשת לבדיקה נוספת אצל רופא אחר? היא ציינה שהמכשיר שלה ברזולוציה נמוכה ולכן אפילו את מין העובר לא הצליחה לראותלמרו השבוע המתקדם. יש סיבה לחשש?

13/06/2018 | 10:15 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

ממש לא נראה לי שיש לך מה לדאוג על סמך הנתונים האלה, סביר מאוד מאוד להניח שהשיליה בהמשך תתפוס מקום נורמלי לגמרי, זה מה בדרך כלל קורה, הקשר לצלקת לא רלוונטי לגבייך אם לא עברת ניתוח קיסרי או ניתוח אחר בגוף הרחם. עדכני בעוד מספר שבועות

מנהלי פורום הריון ולידה