כאב בבטן בהריון שבוע 29

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/03/2018 | 06:43 | מאת: סיון

שלום אני שבוע 29 והתחיל לי כאב בבטן בזמן מתן צואה וקצת קושי במתן צואה, מה זה יכול להיות וממה? זה משהו הגיוני שיקרה בהריון או שצריך ללכת דחוף לבדוק את זה?

20/03/2018 | 09:27 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. יש לך עצירות? עצירות זה נפוץ בהריון. אבל אם את סובלת אז תפני לבדיקת רופא נשים מטפל בהקדם. תרגישי טוב.

20/03/2018 | 09:49 | מאת: סיון

אני לא יודעת מה זה תסמינים של עצירות כי לא היה לי מעולם, יש לי את 2 התסמינים האלה של קושי בהטלת צואה ובזמן הזה כאב בבטן בזמן התאמצות בהטלה, מעבר לזה כלום. זה צורך בדיקה או הגיוני שיקרה מצב כזה ? זה לא סבל נוראי אבל כואב בבטן בזמן התאמצות

21/03/2018 | 22:30 | מאת: סיון

הכאב בבטן העליונה

27/03/2018 | 10:27 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. הריון עושה שינוי בכל מערכת בגוף של אישה. אבל אם את סובלת מכאבים אז את צריכה לפנות לבדיקת רופא. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה