שלייה שלא יוצאת בשלמותה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/03/2018 | 11:02 | מאת: נטע

שלום היו לי שלוש לידות בשלושתם השלייה לא יצאה שבשלמותה בשני הלידות הראשונות נשארו חלקים דיממתי ונאלצו להוציא לי ידנית בלידה השלישית השלייה בכלל לא יצאה דיממתי המון ושוב הוציאו אותה ידנית בשלושתם הלחץ דם ירד משמעותית עד ל50/30 וקיבלתי עירוי נוזלים אני מאוד מעוניינת בעוד ילדים זה כנראה די בטוח שבפעמים הבאות השלייה שוב תעשה בעיות דרך אגב כל מהלך ההריון והלידה עצמה היה תקין לחלוטין השאלה שלי היא האם זה מסכן אותי מאוד עד כדי כך שלא כדאי עוד הריון והאם כדאי לי בכלל ללדת שוב רגיל או רק ניתוח?

05/03/2018 | 14:06 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אני חשוב שאין סיבה לא להיכנס להריון. אבל לאחר הלידה צריך לשקול הוצאה ידנית של השליה ולא לחכות לדימום מוגבר וירידת לחץ דם. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה