איך אדע אם אני בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/02/2018 | 20:46 | מאת: לב שחור

אני וחבר שלי שכבנו הרבה במשך שבועיים והוא גמר בפנים כמה פעמים אני לא מקיאה או הרגשה של להקיא אבל אני מפחדת לגלות שאני בהריון האם לחכות לחודש שיבוא בשביל המחזור החודשי או ללכת לקנות ערכת הריון?

28/02/2018 | 14:59 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. קודם כל אם את לא מעוניינת בהריון וקיימת יחסי מין לא מוגנים אפשר לקחת גלולה דחופה למניעת הריון POSTINOR או ELA. ובאופן כללי לפנות ליעוץ רופא נשים לגבי אמצעי מניעת הרוין. הכי טוב לחכות לוסת הצפויה ואם לא תקבלי וסת לבצע בדיקת הריון. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה