ואזו וגאלי כאבים במפשעה קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/02/2018 | 12:20 | מאת: שיר

שלום, אני בשבוע 8 להריון לפני כמה ימים קיימנו יחסי מין ובערב לאחר מתן שתן הרגשתי כאב חד מאוד באזור המפשעה ומיד לאחר מכן חוויתי סוג של התעלפות- ואזו וגאלי. (שחור בעניים וצפצופים באוזן) הייתי במיון ואמרו שהכל בסדר. האם ואזו וגאלי או הכאבים במפשעה קשורים לקיום יחסי מין שקדמו לו?

17/02/2018 | 12:10 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. ואזו וגלי זה מנגנות התעלפות. מדובר בירידת לחץ דם לאחר עליה של לחץ דם בשל התרגשות או כאבים חדים. זה כנראה מה שהיה לך - בשל כאבים לחץ דם עלה לאחר מכן ירד מהר לכן הרגשת התעלפות. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה