סקס לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/01/2018 | 04:50 | מאת: שירלי

שלום.. כעת עברתי סבב שני של טיפול פוריות.. הכולל שאיבת ביציות ולאחר 3 ימים החזרה של 3 עוברים.. השאלה היא האם זה אפשרי או יש מניעה לקיים יחסי מין ולחוות אורגזמה או שזה מסוכן ויכול לגרום חלילה לאיבוד או פליטת העוברים.. היות ואורגמה כורמת להתכווצויות. אשמח לתשובה.. תודה רבה✌

02/02/2018 | 05:08 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אין הגבלה. לאחר שאיבת ביציות בטן נפוחה עם שחלות גדולות אז זה לא מסתדר לעשות... אני אישית ממליץ להימנע. תרגישי טוב

04/02/2018 | 17:48 | מאת: שירלי

תודה... התכוונתי לאחר שכבר הוחזרו לי העוברים ועבר שהוע לפחות מאותו הרגע.. פשוט קראתי באינטרנט שאורגזמה לאישה יכולה לגרום לפליטת העוברים.. מדובר על ivf..

05/02/2018 | 11:10 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. לאחר החזרת עוברים עדיף לא לקיים יחסי מין כמה ימים. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה