אורך צוואר רחם - שאלה - שבוע 16

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/01/2018 | 22:55 | מאת: יעל

היי בהריון קודם היה קצת שינויים באורך צוואר בשבועות מאוחרים יותר, ובשבוע 32 אושפזתי עקב מחיקת צוואר וקיבלתי צלסטון, עם זאת לידה בסוף הייתה תקינה ובמועד. כיום שבוע 16 בהריון שני,סובלת מכאבי גב תחתון חזקים, הרופאה המליצה על מדידת אורך צוואר רחם, בסקירה מוקדמת נמדד אורך צוואר של 32 מ"מ (אולטראסונד בטני), רציתי לדעת האם תקין? (אין לי למה להשוות בהריון זה מכיוון שמדידה ראשונה בהריון זה, אך הריון קודם עד שבוע 22 בערך היה כ-42 מ"מ)

02/02/2018 | 05:20 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. 32 תקין. אבל תמשיכי מעקב ותחזירי על הבדיקה בעוד שבוע. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה