הריון שבוע 36 אולי אלרגיה דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/11/2017 | 09:55 | מאת: שרה

שלום אני שבוע 36 הריון ראשון. יש לי גירודים נוראיים בכל גוף כבר יומיים כאילו עוקצים אותי מכף רגל ועד ראש אבל אין יתושים בחדר , חלק מהגירודים מלווים בפצעונים וחלקם רק באזור אדום.. בנוסף התנפחו לי הפנים וטיפה אדום אני חוששת מאלרגיה לסבון גוף שהתחלתי להשתמש , או שאני אוכלת מאכל מסוים יותר מידי למשל אבוקדו אני צריכה לדאוג ? האם זה פוגע בעובר אם מדובר בתגובה אלרגית??

15/11/2017 | 12:39 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. זה יכול להיות תגובה אלרגית אבל יש גם מחלות שקשורות להריון עצמו. אני ממליץ לך לפנות בהקדם לבדיקת רופא נשים. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה