היפרדות קרומים שבוע 16

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/11/2017 | 11:19 | מאת: מורן

היי אתמול ביצעתי סקירה מוקדמת ונצפתה "היפרדות קרומים באורם של 6/1.1 ס"מ בקיר הקדמי". אפשר לדעת מה זה אומר לגבי המשך ההיריון ותקינותו? האם יש סיכוי לשמירת הריון? (אני כמובן מעדיפה שלא) אני חייבת להוסיף שיש לי ילדה בת 1.4 בבית. תודה מראש על המענה!

07/11/2017 | 23:57 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום אם אין לך דימום נרתיקי אז הכל בסדר צריך רק מעקב. לגבי שמירת הריון זה שיקול שלך ושל רופא המטפל שלך, אפשר בשלב ראשון מנוחה (חופש מחלה) ומעקב בדיקת אולטרסאונד. אם ללא שינוי ללא תלונות אפשר לחזור לעבוד עבודה משרדית.

מנהלי פורום הריון ולידה