עזרה בנושא אנטי m בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/10/2017 | 20:51 | מאת: לילך

שלום אני בשבוע 30 וגילו אצלי anti m בתחילת ההריון אך לא בדקו מה הרמת נוגדן גם בבדיקה האחרונה בשבוע 25 מעבדת הדם לא בדקה אתרמת הנוגדן אלא רק את הימצאותו. רציתי לדעת איך נקראת הבדיקה ואלו עוד בדיקות עליי לעשות? הרבה רופאים ואחיות שומעים על anti m לראשונה ממני ולא נראה שיודעים איך להתנהל מול זה מרגישה שאני נופלת בין הכסאות אשמח למידע מכוון תודה

07/11/2017 | 23:54 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. יש לבדוק טיטר ולעקוב אחרי זרימות דם אצל העובר כל שבועיים. אם לא ניתן לבדוק טיטר כי הוא מאוד נמוך אז זה טוב אבל עדיין יש להמשיך מעקב כל שבועיים. ממליץ לך לפנות למרפאת הריון בסיכון.

מנהלי פורום הריון ולידה