נטילת תרופות ביחד- אומפרדקס ויוטירוקס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/10/2017 | 07:53 | מאת: דורין ב

שלום, אני בהריון שבוע 21. נוטלת אומפרדקס כל יום בבוקר בגלל חיידק הליקובקטר בקיבה. לאחר בדיקות דם אחרונות רופא הנשים שלי אמר לי ליטול גם יוטירוקס 3 פעמים בשבוע בגלל חוסר איזון (תת פעילות) בבלוטת התריס. האם אני יכולה ליטול את התרופות יחד (על קיבה ריקה בבוקר)? תודה

21/10/2017 | 13:16 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

את התרופות אפשר לקחת בהריון. האם אפשר לקחת אותם ביחד זה את צריכה לשאול את רופא המשפחה שלך. לגבי קיבה הריקה אז אני ממליץ לך לא לקחת אף תרופה על קיבה הריקה.

מנהלי פורום הריון ולידה