שבוע 29 רעלת היריון?????

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/10/2017 | 18:54 | מאת: בטי

אני בת 36 בשבוע 29 לאחר איסוף שתן 24 שעות יצא לי תוצאה 382 הלחץ דם בתחילת ההריון היה נמוך כרגע הוא 130/80 ב -2 ההריונות הקודמים שלי הייתי בהיריון בסיכון גבוה עקב לחצי דם גבוהים ודופק גבוה אבל לא היה חלבון בשתן ילדתי אותם עם זירוז אבל בסביבות שבוע 40 כרגע בהיריוו הנוכחי לא נמצאת במעקב של היריוו בסיכון גבוה מה המלצתך ??? האם עלי לדאוג?? האם אני צריכה לקבל שמירת היריון????

15/10/2017 | 22:03 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. קודם כל יש לפנות לבדיקת רופא נשים דחוף. רעלת הריון זה ל"ד מוגבר מעל 140/90 וחלבון בשתן. + תלונות על כאבי ראש, טשטשוש ראיה וכאבים ברום הבטן. אבל לפעמים יש רק חלבון גבוה או רק לחץ דם מוגבר. כמובן צריך לקחת בחשבון את הרקע שיש לך.

מנהלי פורום הריון ולידה