חישוב זמן הריון לאחר החזרת מוקפאים ב ivf

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/10/2017 | 19:32 | מאת: רימה דוידוב

ערב טוב, רציתי לשאול איך אני יכולה לדעת באיזה שבוע של הריון אני נמצאת כי לא נותנים לי תשובה ברורה עד עכשיו... אני מטופלת ב ivf ווסת אחרונה הייתה מ 29.7 עד 2.8 לאחר מכן הייתה שאיבה ב 10.8 את האוברים הקפיאו על מנת שלא יהיה גירוי שחלתי. לאחר מכן קיבלתי שוב ווסת מ 19.8 עד 24.8 והחזרה של המוקפא הייתה ב 6.9 האובר המוקפא היה בן 5 ימים כאשר החזירו לי אותו ( כלומר בערך 3 שבועות אחרי בשאיבה עצמה) בבקשה תסביר לי איך אני יכולה לדעת באיזב שבוע אני

10/10/2017 | 02:38 | מאת: רימה דוידוב

לפי החישוב שלי כרגע אני בשבוע 5 ו יומים. לדעתי פשוט טעו לי בחישוב בבית חולים כי גם אולטראסאונד מראה שמשהו לא תקין מבחינת גגיל האובר מול מה שקבעו הרופאים.

10/10/2017 | 09:01 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. חישוב שבוע הריון מיום ראשון של וסת אחורנה. אבל זה רק להריונות איפה האישה נכנסת להריון שבועיים -/+ לאחר יום הראשון של הוסת. זה מתאים לרוב הנשים אבל לא לכולם. הריון שלך הכי מדוייק כי אנחנו יודעים בדיוק מתי הוא נוצר => בהפריה. לכן חישוב מהיום של החזרת העוברים + 5 ימים כי עוברים היו כבר בני 5 ימים. וצכיך להוסיף שבועיים על מנת להתאים לכולם. נכון ל10/10/2017 את בשבוע 7 פלוס 4 ימים הוסת האחרונה המחושבת שלך ב18/08 בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה