שבוע 5 ללא שק הריון מפחדת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/09/2017 | 11:27 | מאת: ילנה

המחזור האחרון שלי היה ב 22.08.17 ב22.9.17 עשיתי בדית הריון ביתית ויצא לי שני פסים אחרי יומים עשיתי שוב בדיקה ביתית ויצא שני פסים הלכתי לרופא עשיתי אולטרסאונד פנימי יש רירית עבה של הרחם אבל אין שק הריון הוא חיפש גם מחוץ לרחם אולי הריון חוץ רחמי וגם שם לא היה.. השאלה אני עכשיו לפי הוסת האחרונה שבוע 5+1 האם ייתכן שאין עדין שק הריון... או שזה הריון כימי אבל אין לי שום דימום

28/09/2017 | 12:21 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. מעל שבוע 5 ניתן לראות שק הריון בחלל הרחם. אבל לא תמיד הכל לפי הספר. לפעמים יש עיכוב בביוץ ואז הריון צעיר יותר. אני ממליץ לך לבצע בדיקת בטא בדם, אם התוצאה מעל 1000 אז אמורים לראות שק הריון בחלל הרחם. תפני לבדיקת רופא נשים בהקדם על מנת לחזור על אולטרסאונד ולבצע בדיקת דם. אם יש חשד להריון חוץ רחמי תמיד אפשר לקבל הפניה למיון איפה אפשר לבצע גם בדיקת בטא וגם בדיקת אולטרסאונד.

מנהלי פורום הריון ולידה