ימי טרום ביוץ/ ביוץ ואכילה בהם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/09/2017 | 18:45 | מאת: מירה

שלום רב ד"ר, ו.א 20/09. אני בתקופה ארוכה של ניסיונות טבעיים להיכנס להיריון. שאלתי היא האם בשלב טרום הביוץ, בו אין עדיין הריון או בימי הביוץ עצמם יש להימנע מאכילת סושי, ביצת עין, פסטרמות ושאר רשימת הלא הארוכה שבזמן הריון... ? כלומר אם בימים אלו אני אוכלת ללא אבחנה בין האסור והמותר זה משנה להריון באם יושג אחד כזה?

28/09/2017 | 12:24 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

יש מחלות חידקיות ונגיפיות שיכולות לעשות נזק להריון במיוחד בתחילת ההריון ממש. זה יכול לבוא גם מהאכילת מוצרים שמקורם לא בטוח במיוחד פסטרמות וגבינות. לכן כדאי לשמור על אכילה נכונה ובריאה. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה