האם מותר מחשב בחדר של התינוק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/07/2017 | 16:19 | מאת: fleur

היי, אני לקראת לידה ובדיוק מארגנת את החדר של התינוק. רוצה לשאול האם יש בעיה עם מחשב (נייח) + ראוטר של אינטרנט בחדר התינוק? האם יש איזשהו מרחק שיש לשמור עליו בין שולחן המחשב למיטת התינוק או שעדיף להוציא את המחשב בכלל החוצה? תכלס אני הולכת לבלות את כל זמני בחדר הזה ולא היתי רוצה להוציא את המחשב החוצה אלא אם כן מדובר בסכנה לילד.

21/07/2017 | 19:19 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. לצערי לא אוכל לענות לך על השאלה כי את שואלת שאלה קשורה לרפואת ילדים. אני ממליץ לך לפנות לרופא ילדים מטפל או בפורום רפואת ילדים. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה