בטא משלשת את עצמה וגבוה לשבוע 4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/07/2017 | 14:01 | מאת: שלומית

שלום, מחזור אחרון 16.6. ביוץ ב 3.7.(מחזור כל 29 יום) בדיקת בטא 17.7- 747.(יום שלמחזור)בטא אחרי יומיים ב 19.7= 2009.(שבוע 4+ 5 יום) כלומר הבטא שילשה את עצמה וההיא יחסית גבוה לשבוע 4. תור לרופא נשים בעוד שלושה וחצי שבועות. האם יש צורך ללכת לפני כן לבדוק או שאין צורך. תודה רבה

21/07/2017 | 19:37 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. נכון עליה של בטא תקינה. במידה ואין לך תלונות של כאבי בטן דימום אפשר לחכות לבדיקת רופא נשים מטפל. מצד שני למה עשית את הבדיקות, כי היה בעבר משהו? ויש צורך בקביעת תקינות הריון בהקדם אז תקדימי תור. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה