כאבים חזקים עקב שרירנים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/07/2017 | 19:55 | מאת: דקלה

אני בהריון ראשון שבוע 10+2 ויש לי רחם מוגדל רב שרירני ואני עם כאבי תופת מתחילת ההריון . השרירנים הכפילו את גודלם מאז ההריון והכאב בלתי נסבל עד כדי אי יכולת לישון מעל שעתיים בלילה. אני שוקלת לבקש קנאביס רפואי אך חוששת מההשלכות על העובר. המחקרים סותרים ובינתיים אני זומבי חודשיים והיד עוד נטויה. האם יש מניעה לאישה בהריון להשתמש בקנאביס רפואי? תודה

16/07/2017 | 23:51 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, דקלה אין מקום לשמים בהריון. עליך להמשיך מעקב הריון אצל רופא נשים מטפל, ממליץ לפנות למרפאת הריון בסיכון. כמובן טיפול במשככי כאבים אשר מותר בהריון. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה