כאבים בגב עליון-צד שמאל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/07/2017 | 15:28 | מאת: מרים

שלום רב, כעת אני בשבוע 11. לפני כ3 ימים החלו לי כאבים חדים בגב העליון בצד שמאל, הם באים והולכים (בעיקר באמצע היום ושוב בשעות הערב). אשמח לדעת ממה יכולים להיגרם והאם כדאי לבדוק זאת. תודה מראש!

16/07/2017 | 23:59 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. כמו אצל כל אישה גם בהריון יכולים להיות מצבים לא קשורים להריון, במידה והכאבים ממשיכים יש לפנות לבירור, אני ממליץ לפנות קודם כל לרופא משפחה. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה