טלטולים בנסיעה באוטובוס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/07/2017 | 06:28 | מאת: מיקה

שלום, אני נוסעת באוטובוסים כ -3 שעות ביום (הלוך חזור) האם ייתכן שהטלטולים והעצירות מזיקים לעובר? או שמעוררים סוג של מצוקה או חוסר שקט? שכן אני מרגישה תנועות עובר בנסיעות בדרך כלל. נמצאת בתחילת חודש חמישי.

05/07/2017 | 14:23 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, מיקה העיניין של חבלות קלות (מינוריות) כמו טלטולים ועצירות באוטובוס, דחיפות בבטן ע"י ילדים קטנים בבית לא מוגדר. החשש הוא היפרדות שליה, אין ממש הגדרות ברורות מה החוזק שיכולה לגרום להיפרדות שליה. כאן צריך לקחת את זה האופן הגיוני, פרופורציונלי ולחשוב בשכל ישר, אם יש לך ספק או חשד אז כדי לבוא ולהיבדק. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה