האם זה הריון או תופעה של פוסטינור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/07/2017 | 11:11 | מאת: Shirana

שלום, ב9.6 היה המחזור האחרון שלי, קיימנו יחסים ויומיים לאחר מכן לקחתי את הגלולה פוסטינור.  כבר 3 ימים יש לי מעט דימום אפילו רק בניגוב ניתן לראות אותו האם זה יכול להיות דימום של השרשה המראה הריון או תופעה של הפוסטינור?

01/07/2017 | 13:14 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום זה בהחלט יכול ליהות גם וגם. פוסטינור דוחה ביוץ ככה שלאחר יחסי מין אישה לא תכנס להריון, כי אם אין ביעוץ אין הריון. אבל אם קיימת יחסי מין ביום של ביעוץ אז פוסטינור לא יעזור. בשביל לדעת את זה צריך לדעת כל כמה זמן יש לך וסת ובאיזה יום לאחר תחילת הוסת האחורנה קיימת יחסי מין בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

01/07/2017 | 16:31 | מאת: Shirana

הוסת שלי הוא כל 28 ימים, קיום היחסים היו 8 ימים לאחר קבלת הטסת ולקחת הפוסטינור הייתה יומיים לאחר מכן.

01/07/2017 | 17:23 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

אם וסת שלך כל 28 ימים אז ביוץ שלך בערך ביום 14 לאחר תחילת הוסת. את לקחת פוסטינור ביום 10 מתחיל הוסת לכן זה היה אמור לדחוץ ביוץ ולמנועה הריון. ואת אמורה לקבל וסת אבל באיחור. אם תוך שבועיים את לא תקבלי וסת רגילה תבצעי בדיקת הריון.

מנהלי פורום הריון ולידה