הפרשה חומה עם כאבי מחזור בשבוע 6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/06/2017 | 12:38 | מאת: לינדה

שלום רב, בת 36 , בשנתיים האחרונות הייתי בטיפולי פוריות. לפני חודשיים עשינו הפסקה לפני תחילת IVF. עכשיו גיליתי שאני בהריון ספונטני, שבוע 5 +5 (שלשום רופא נשים עשה לי בדיקה וראה רק שק בלי חלבון ועובר - אמר שההריון צעיר. אתמול עשיתי את כל בדיקות הדם והשתן + בדיקה שאין דלקת - הכל יצא תקין עם HCG-B 13118.0 IU/L . אולטסאונד לבדיקת דופק... נקבע לעוד כשבועיים) אתמול בערב ראיתי קצת הפרשה חומה כמו בתחילת מחזור וזה היה מלווה בכאבי מחזור. ישר נשכבתי ועד עכשיו הייתי במיטה. בניגוב ראיתי שוב קצת חום מימי על הנייר. האם בשבוע זה עדיין יכולות להיות הפרשות כאלה? מה עלי לעשות? מפחדת מאוד :(

21/06/2017 | 14:17 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, לינדה שק הריון ניתן לראות בבדיקת אורלטסאונד בשבוע 5 שק חלמון רואים בין שבועות 5 ל6. עובר עם דופק מתחילים לראות משבוע 6. יכול להיות דימום בתחילת ההריון. כמובן אם הוא מתגבר ויש כאבי בטן צריך לפנות לבדיקת רופא. אני ממליץ לך אם דימום לדני ימשיך אפילו קל לא לחכות שבועיים ולפנות לבדיקת US בעוד שבוע, בגדול אם רואים שק הריון בחלל הרחם תוך שבוע-שבועיים אמורים לראות עובר עם דופק. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

21/06/2017 | 18:47 | מאת: לינדה

תודה

מנהלי פורום הריון ולידה