כאבי בטן שבוע 8 פלוס 3

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/06/2017 | 22:45 | מאת: מרים

שלום רב, היום בצהריים התחילו לי כאבי בטן (הרגשה כאילו ניפחו לי אותה) והם המשיכו עד עכשיו, כלומר כבר כמה שעות טובות. האם יש סיבה לדאגה? כדאי לקבוע למחר תור לרופא נשים? תודה מראש

21/06/2017 | 11:40 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, מרים יכולים להיות כאבי בטן בהריון מדי פעם כמו לכל בן אדם מדי פעם. זה גם יכול להיות קשור להריון לרבות גדיל הרחם. אבל עם מדובר בכאבים חזקים, ממושכים ומלווים בתלונות נוספות כמו חום גבוה הקאות שלשולים יש לפנות לבדיקת רופא. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה