צום לפני העמסת סוכר 50 ---------------------

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/06/2017 | 08:05 | מאת: ריקי

שלום רציתי לדעת מה החשיבות של לאכול משהו לפני העמסת סוכר 50. אם לא אוכל כלום, האם זה ישפיע על התוצאה? מה המטרה של האכילה לפני? אם זה רק בשביל ההרגשה שלי אז אני מעדיפה לוותר על האוכל הזה בבוקר כי אוכל בבוקר עושה לי בחילות. מצד שני אם יפגע בתוצאות אז אעשה זאת...

21/06/2017 | 10:13 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, ריקי בגדול זה לא משנה. מבקשים לא לשמור על דיאטה או צום כדי שהבדיקה תהיה בתנאים הרגילים של האישה ונוכל לקבל תשובה מתאימה למצבו של האישה בדרך כלל. המחשבה כי דיאטה או צום יכולים לשפר את התוצואה ואפשר לפספס סכרת הריון. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

21/06/2017 | 10:15 | מאת: ריקי

אני דווקא חוששת מכך שאם לא אוכל אז ייצא לי false positive....זה יכות לקרות?

21/06/2017 | 12:21 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

לא צריך לעשות שום דבר. תתנהגי רגיל. בכל מקרה זאת בדיקת סקר, אם הבדיקה חיובית צריך לבצע בדיקה אבחנתית - העמסה הגדולה של 100 ג', בבדיקה הזאת צריך צום 8 שעות.

מנהלי פורום הריון ולידה