הרגשה מוזרה אחרי מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/06/2017 | 17:03 | מאת: ריטה

שלום. המחזורים שלי לא סדירים ומגיעים בממוצע פעם ב49 יום לאחר שהפסקתי שימוש ממושך בטבעת נוברינג. היה לי מחזור אחרון שנגמר לפני שבוע ועכשיו יש לי הרגשה מוזרה בנרתיק. ההרגשה היא התכווצויות מוזרות בצד ימין של הנרתיק שבאות והולכות. האם יכול להיות שזה ביוץ שבוע לאחר תחילת הדימום?

09/06/2017 | 20:32 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, ריטה אם המחזורים של בממוצע פעם ב49 ימים אז הביוץ אמור להיות ביום 35 לאחר תחילת הדימום - זה קורה 14 ימים לפני וסת הצפויה. לכן זה לא מתאים לפי הזמן. במידה ותמשיכי לסבול מהכאבים תפני לבדיקת רופא נשים מטפל בקופת חולים. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה