גלי קור וצמרמורות שבוע 23

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/06/2017 | 13:01 | מאת: יעלה

אני בשבוע 23. אתמול בלילה התעוררתי לגלי קור וצמרמורות ללא חום. לקח זמן עד שעבר ונרדמתי (עם מספר שכבות ושמיכות). לא קרה לי בהריונות קודמים ולא בהריון זה עד כה. יש לציין שעד כה המדדים (לחץ דם, ברזל, סוכר וכו') היו תקינים. אשמח לחוות דעת.

07/06/2017 | 11:33 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, יעלה שינוים הורמונלים בהריון יכלים לגרום לתחושת גלי קור וצמרמורת אבל במידה וזה ממשיך ומחמיר וגם מלווה בחום גבוה יש לפנות לבדיקת רפא. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה