הריון בחודש השלישי וצום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/05/2017 | 14:18 | מאת: יארא

שלום, אני בתחילת השבוע ה 13 להריון, וכבר התחיל אצלנו המוסלמים חודש הצום, שעות הצום ארוכות מדי כ 15 שעות ללא אוכל ומים, כבר עשיתי את הבדיקות הנדרשות בהריון עד כה והכל נראה בסדר חוץ מתלסמיה , השאלה האם צום יכול להזיק לעובר? גם אם אכלתי ארוחות מזינות בשעות שאפשר בהן לאכול? אני מאוד רוצה לצום אבל מודאגת שזה יזיק לעובר

30/05/2017 | 20:04 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, יארא אני לא חושב שאישה בהריון צריכה לצום. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה