דימום מהאף וליחה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/05/2017 | 13:58 | מאת: שיר

שלום ד"ר. הריון שני תקין שבוע 29. בשבוע האחרון יש לי דם מהאף רק בזמן קינוח, (אין לי דימומים ספונטנים מהאף) בנוסף לעיתים יש לי ליחה עם שאריות דם. האם זו תופעה של ההריון? ביצעתי ספירת דם לפני כחודש בדיוק שהיו תקינות מלבד אנמיה קלה שמטופלת מאז. אודה לתשובתך

28/05/2017 | 21:39 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, שיר בהריון בשל השפעה הורמונלית יכול להיות מצב של דימום מאף או חנכיים, כלי דם מורחבים ושברים. כמובן אם דימום מאף מתמיד ומתגבר יש לפנות לבדיקת רופא אף אוזן גרון ולבודק תיפקודי קרישה ורמת טייסיות בדם. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה