שבוע 10 העלמות תסמיני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/05/2017 | 09:30 | מאת: שירה

שלום רב! כיום אני בשבוע 10+6, (נכון לאתמול דופק תקין ועובר מתאים לשבוע ההריון), ולמרות זאת העלמות תסמיני הירון משבוע 10+1, כלומר: שדיים חזרו לגודלן ללא גודש, העלמות בחילות, חשקים, העלמות כאבי גב. קיימת עייפות. האם הריון תקין? האם יש סיכוי שנראה ירידה בתפתחות ותקינות ההריון רק בעוד כשבוע - לאחר ירידת ההורמונים? או שזה פשוט תקין ויתשנה בהמשך חזרה? מודאגת לאור 3 הפלות רצופות קודמות בשבועות 6-7 אשמח לתשובתך המהירה

20/05/2017 | 19:32 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, שירה אין קשר בין מה שאת מרגישה לתקינות ההריון, במיוחד אם אולטראסאונד היהי תקין אתמול. אם יש לך ספק תמיד אפשר לפנות לבדיקת אולטראסאונד במסגרת קופת חולים. ממליץ לך להמשיך מעקב הריון צמוד אצל רופא מטפל. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחק שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה