השתרשות ביוץ והריוןןן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/05/2017 | 12:55 | מאת: נויה

שלום המחזור האחרון שלי היה ב18.4 וחודש לפני הוא היה ב 19.3 לא בדקתי ביוץ בערכת ביוץ אז אני לא יודעת בוודאות מתי הוא היה היום בניגוב ראית טיפה דם בהיר מאוד וזהו אין עןד עשיתי בדיקת הריון ביתית היום ויצא שלילי האם זה יכול להיות דימום השתרשות? ואם כן מתי אפשר לבדוק הריון?

17/05/2017 | 23:55 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, נויה אם יש דימום בהשרשה אז הוא אמור להתרחש 5 ימים לאחר הביוץ. בגלל שאנחנו לא יודעים מתי היה לך ביועץ אז לא ניתן להגיד בוודאות מה מקור בדימום, דימום השרשה קצר מאוד. אם ימשיך הדימום חזק כמו וסת ובדיקת הריון שלילית אז אפשר להגיד שאת לא בהריון ומדובר בווסת. בברכה, ד"ר קוסטין סרגיי מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחק שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה